Mirësevini në dyqanin e ri ARTISTIKE ZADRIMA.

Në këtë e-commerce do të gjeni pëlhura të endura me dorë në rajonin e Zadrimës (Shqipëri), të paketuara në laboratorin në Lezhë me një përkushtim dhe kujdes të veçantë.

Hyni dhe shfletoni produktet tona!

Produkte të përzgjedhura


punuar me
DORË


QËNDRUESHËM

etik


TRADICIONAL

Shopping në ARTISTIKE ZADRIMA

DËRGESA TË SHPEJTA
Ne i dorëzojmë produktet në 2-3 ditë nga konfirmimi i porosisë
VALUTA TË NDRYSHME
Ju zgjidhni monedhën dhe mënyrën e pagesës
SHËRBIMI KLIENTIT
Ne jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj për çdo pyetje ose sqarim
PAKO DHURATË
Nëse preferoni, ne mund të paketojmë një paketë dhuratash dhe ta dorëzojmë për ju!
PAGESA TË SIGURTA
Transaksionet janë të gjitha të mbrojtura dhe të koduara nga kodimi SSL
RIKTHIM NË 30 DITË
Ne ju japim 30 ditë për të menduar për të dhe të vendosni nëse i mbani produktet apo jo!

Na ndiqni në Instagram!

There is no instagram images to show