Shall për gra me motive

2 500 ALL
me TVSH
Reference: AKS-S-0001

Shall pambuku i endur në tezgjah.

Madhësia
Varianti
 • motiv-kuqe
 • motiv-gri
 • motiv-mente
 • motiv-rozë
 • jeshile-kuqe
 • bezhë - rozë
 • rombe jeshile
 • rombe të kuqe
 • syze të kuqe
 • viza portokall
Sasia
  Artikujt e fundit në gjendje

 • Pagesa është e sigurt dhe e mbrojtur nga kriptimi SSL. Përkushtohemi të mbrojmë informacionet. Pagesa është e sigurt dhe e mbrojtur nga kriptimi SSL. Përkushtohemi të mbrojmë informacionet.
 • Transporti brenda 2-3 ditëve pune. Transporti brenda 2-3 ditëve pune.
 • Kthimet brenda 30 ditëve nga livrimi. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për më shumë informacione. Kthimet brenda 30 ditëve nga livrimi. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për më shumë informacione.
 • Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu. Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

Shall pambuku i endur me dorë në tezgjah.

I pershtatshëm për çdo stil ku bukuria e punimit me dorë bashkohet me atë të nje zgjedhjeje të përgjegjshme. 

Shalli është i endur tërësisht me dorë në tezgjah nga gra të zonës të Zadrimës.

AKS-S-0001

Fletë të dhënash

Përmbajtja
Pambuk
Larja
Në lavatriçe max. 40°C
Tharja
Jo tharje me makineri
Hekurosja
Me temperaturë të ulët
Zbardhues
Mos përdorni agjentë kimikë zbardhues

Komente të produkteve

Komentet (0)
@COMMENT_DATE@
Nga @CUSTOMER_NAME@
">