Mbulesë tavoline

3 500 ALL
me TVSH
Reference: TKST-00004

Mbulesë tavoline pambuku e endur me peceta.

Ngjyra
  • E kuqe
  • E gjelbër
Përmasat
Sasia
  Me porosi

  • Pagesa është e sigurt dhe e mbrojtur nga kriptimi SSL. Përkushtohemi të mbrojmë informacionet. Pagesa është e sigurt dhe e mbrojtur nga kriptimi SSL. Përkushtohemi të mbrojmë informacionet.
  • Transporti brenda 2-3 ditëve pune. Transporti brenda 2-3 ditëve pune.
  • Kthimet brenda 30 ditëve nga livrimi. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për më shumë informacione. Kthimet brenda 30 ditëve nga livrimi. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për më shumë informacione.
  • Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu. Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

Mbulesa tavoline pambuku e endura e bukur me:

  • 6 peceta në madhësinë 150*150 cm dhe 200*150 cm
  • 12 peceta në madhësinë 250*150 cm dhe 300*150 cm

Motivet kujtojnë traditën e tezgjahut të Zadrimës.

Sipas kërkesës është në dispozicion në madhësi të ndryshme.

Sipas kërkesës është e mundur të rritet ose të ulet numri i pecetave të ofruara.

TKST-00004

Fletë të dhënash

Përmbajtja
Pambuk
Larja
Lavatrice 60°
Tharja
Jo tharje me makineri
Hekurosja
Me temperatura të mesme
Zbardhues
Mos përdorni agjentë kimikë zbardhues

Komente të produkteve

Komentet (0)
@COMMENT_DATE@
Nga @CUSTOMER_NAME@
">