Çantë me vija

2 800 ALL
me TVSH
Reference: AKS-C-0005

Çantë pambuku e punuar me dorë.

Ngjyra
  • E kuqe
  • E zezë
Sasia
  Me porosi

  • Pagesa është e sigurt dhe e mbrojtur nga kriptimi SSL. Përkushtohemi të mbrojmë informacionet. Pagesa është e sigurt dhe e mbrojtur nga kriptimi SSL. Përkushtohemi të mbrojmë informacionet.
  • Transporti brenda 2-3 ditëve pune. Transporti brenda 2-3 ditëve pune.
  • Kthimet brenda 30 ditëve nga livrimi. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për më shumë informacione. Kthimet brenda 30 ditëve nga livrimi. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për më shumë informacione.
  • Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu. Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

Çantë pambuku e punuar me dorë me dy rrypa shumë të rehatshëm.

Në pjesën e përparme ka një xhep të vogël.

Pajisur me një shtresë pambuku të brendshme e përshtatshme me ngjyrat e jashtme.

Mbyllja e rryp të vogël pambuku.

AKS-C-0005

Fletë të dhënash

Përmbajtja
Pambuk
Larja
Me dorë
Tharja
E shtrirë në diell
Hekurosja
Me temperaturë të ulët
Zbardhues
Mos përdorni agjentë kimikë zbardhues

Komente të produkteve

Komentet (0)
@COMMENT_DATE@
Nga @CUSTOMER_NAME@
">