Mbajtëse furçe

1 500 ALL
me TVSH
Reference: AKS-B-0001

Mbajtës furçesh e punuar me dorë.

Madhësia
Ngjyra
  • Gri
  • E kuqe
  • E zezë
  • Blu
Sasia
  Artikujt e fundit në gjendje

  • Pagesa është e sigurt dhe e mbrojtur nga kriptimi SSL. Përkushtohemi të mbrojmë informacionet. Pagesa është e sigurt dhe e mbrojtur nga kriptimi SSL. Përkushtohemi të mbrojmë informacionet.
  • Transporti brenda 2-3 ditëve pune. Transporti brenda 2-3 ditëve pune.
  • Kthimet brenda 30 ditëve nga livrimi. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për më shumë informacione. Kthimet brenda 30 ditëve nga livrimi. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për më shumë informacione.
  • Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu. Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

Mbajtës furçesh i punuar me dorë në pambuk.

Pajisur me hapësira praktike për rregullimin e furçave apo edhe lapsave për sytë apo buzët.

Dy lidhësa shumë të rehatshme lejojnë mbylljen rrotull.

Furça dhe lapsa nuk janeë të përfshirë.

100% Prodhuar në Shqipëri.

AKS-B-0001

Fletë të dhënash

Përmbajtja
Pambuk
Larja
Në lavatriçe max. 40°C
Tharja
E shtrirë në diell
Hekurosja
Me temperatura të mesme
Zbardhues
Mos përdorni agjentë kimikë zbardhues

Komente të produkteve

Komentet (0)
@COMMENT_DATE@
Nga @CUSTOMER_NAME@
">