Xhakete e shkurter

5 900 ALL
me TVSH
Reference:

Xhakete e shkurter pambuku.

Sasia
  Me porosi

  • Pagesa është e sigurt dhe e mbrojtur nga kriptimi SSL. Përkushtohemi të mbrojmë informacionet. Pagesa është e sigurt dhe e mbrojtur nga kriptimi SSL. Përkushtohemi të mbrojmë informacionet.
  • Transporti brenda 2-3 ditëve pune. Transporti brenda 2-3 ditëve pune.
  • Kthimet brenda 30 ditëve nga livrimi. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për më shumë informacione. Kthimet brenda 30 ditëve nga livrimi. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për më shumë informacione.
  • Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu. Çdo produkt është i punuar me dorë dhe mund të ndryshojë pak në pamje nga ky i treguar këtu.

Xhakete e shkurter pambuku.

Krijuar ne Qendren tone, me pelhurat e endura ne tezgjah.

Permasat jane te pershtatshme per te gjitha format e trupit.

100% prodhuar ne Shqiperi.

Fletë të dhënash

Përmbajtja
Pambuk
Larja
Profesional kimik

Komente të produkteve

Komentet (0)
@COMMENT_DATE@
Nga @CUSTOMER_NAME@
">